Новини

Звертаємо вашу увагу на важливе повідомлення

Шановні користувачі,

Звертаємо вашу увагу на важливе повідомлення щодо змін у вартості послуг інтернету в тарифних планах. Починаючи з лютого місяця 2024р. , відбудуться коригування цін.

Детальну інформацію про зміни можна знайти на сторінці «Тарифні плани» на нашому сайті. Вам достатньо вибрати свій населений пункт або перейти в особистий кабінет, де вас чекає повна інструкція щодо нових тарифів.

Дякуємо за розуміння та лояльність.

З повагою, BLESS NET UA

Команда BLESS NET UA щиро вітає вас з Різдвом Христовим та Новим Роком!

Команда BLESS NET UA щиро вітає вас з Різдвом Христовим та Новим Роком!

Шановні абоненти!

Команда BLESS NET UA щиро вітає вас з Різдвом Христовим та Новим Роком! Бажаємо, щоб ці святкові дні принесли вам безмежну радість, тепло та затишок у колі рідних і близьких.

Нехай кожен ваш день буде наповнений веселим сміхом, а подарунки приносять тільки приємні враження. Нехай це свято стане для вас часом відпочинку та насолоди.

Від всієї команди BLESS NET UA дякуємо вам за обрання наших послуг. Нехай Новий Рік принесе нам ще більше можливостей підтримувати вас у забезпеченні високоякісного інтернет-з’єднання.

З повагою, Команда BLESS NET UA

Нові Тарифні плани дійсні з 01.01.2023 року.

Зміна вартості послуг з 2023р.

вих. No 13/12/22

від «13» грудня 2022 р.

Шановний клієнте!

Користуючись нагодою, ТОВ БЛЕСС НЕТ ЮА засвідчує Вам свою повагу, дякує Вам

за довготривалу співпрацю та повідомляє про наступне.

Основною місією ТОВ БЛЕСС НЕТ ЮА є надання клієнтам високоякісних електронних

комунікаційних послуг. На жаль, суттєве зростання вартості обладнання та матеріалів, значне

підвищення цін на електроенергію, паливно-мастильні матеріали, оренду технологічних

приміщень для розташування обладнання, інфляційних втрат від зміни курсу валют, пов’язаних з орендою та експлуатацією мережі для забезпечення клієнтам безперервного доступу до електронних комунікаційних послуг, які є складовою формування собівартості

послуг, вимагає перерахування тарифів на 2023 рік, з урахуванням індексу інфляції поточного

року.

За даними НБУ (https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-ukrayini-zberig-oblikovu-

stavku-na-rivni-25) за підсумками 2022 року інфляція перевищить 30%.

Просимо Вас при формуванні бюджету на електронні комунікаційні послуги

від ТОВ БЛЕСС НЕТ ЮА в 2023 р. розглянути можливість врахувати індекс інфляції 2022 року.

Дякуємо за розуміння та сподіваємось на подальшу співпрацю.

З повагою,

Директор ТОВ БЛЕСС НЕТ ЮА       Бігун А. О

ПОВІДОМЛЯЄМО ПРО ЗМІНУ РЕКВІЗИТІВ!

ПОВІДОМЛЯЄМО ПРО ЗМІНУ РЕКВІЗИТІВ!
Інтернет провайдер BLESS NET UA  до якого Ви підключені повідомляє про те, що Приват Банк змінює своє МФО на 305299 з 17.09.2022 року відповідно до цього змінюються реквізити для оплати інтернету на ті, що зазначені нижче.

Найменування організації: ТОВ БЛЕСС НЕТ ЮА
Код отримувача: 43794959
Назва банку:  АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
МФО банку: 305299
IBAN: UA523052990000026002036101145

Призначення платежу: Абонентська плата за доступ до мережі Інтернет згідно договору № _____ від ПІБ_____________________

Привітання з Великднем 2022

Вітаємо всіх наших абонентів зі світлим святом Христового Воскресіння!
Ми віримо що Христос сильний не тільки нас оживити для вічного життя, а й дати мир та процвітання Україні!
Христос Воскрес!!!

Адміністрація ТОВ БЛЕСС НЕТ ЮА

Запланованні ремонтні роботи на магістралі Іллінці — Монастирище 27.04.21

Увага запланованні ремонтні роботи 27.04.2021 з 09:00 – 14:00 на магістралі Іллінці — Монастирище. 

Під час проведення даних робіт можливі перебої в роботі послуг.

По можливості час простою буде мінімізовано. 
Приносим вибачення за можливі незручності і надіємся на розуміння.

Рекомендації для рободи Google Meet від Google

2,4 ГГц проти РЧ діапазонів 5 ГГц

Ми рекомендували вашій мережі примусити клієнтів потрапляти в діапазон 5 ГГц, якщо такі є.

Ми рекомендуємо не розгортати та експлуатувати Meet у діапазоні 2,4 ГГц бездротової мережі, оскільки вона зазвичай активно використовується. Діапазон 2,4 ГГц також менш надійний, оскільки він має 3 канали, що не перекриваються, зазвичай високий рівень шуму від сусідніх мереж, що заважають, і додаткові перешкоди від інших пристроїв.

Міркування щодо проектування та розгортання

Що стосується бездротової мережі, думайте про ємність, а не про покриття.

  • Керувати розміром комірки — Керуйте розміром комірки за потужністю передачі точки доступу (AP). Розгорніть менші осередки там, де очікується більше пристроїв, таких як зали залів та аудиторії, щоб збільшити потужність. Використовуйте більші осередки, щоб забезпечити загальне покриття офісу.
  • Вимкніть низькі тарифи, щоб покращити ефективність використання радіочастот  і примусити передачу клієнта до найближчої точки доступу в роумінгу між точками доступу.

Якщо SSID бездротової мережі доступний на обох діапазонах (2,4 ГГц і 5 ГГц), мережа повинна примусити клієнтів потрапити в діапазон 5 ГГц.

Щоб дозволити розширені функції, такі як безшовний роумінг між точками доступу та належне управління радіочастотою, бездротовою мережею слід керувати та управляти централізовано, а не колекцією окремих точок доступу. 

Нарешті, виконайте опитування бездротового зв’язку після розгортання, щоб підтвердити покриття бездротової мережі в тих місцях, де зазвичай використовується Meet.

Найкращі практики WMM

Для підтримки надійного спілкування Meet через бездротові мережі слід застосувати бездротові мультимедійні розширення (WMM). 

Класифікувати дорожній рух потрібно класифікувати одним із таких способів:

  • Бездротовий контролер або точка доступу на основі протоколів і портів Meet.
  • Значення поля коду диференційованих служб (DSCP), встановлене іншим мережевим обладнанням. Використовуйте DSCP, якщо у вас є достатня довіра до мережі.

Хоча для забезпечення двонаправленого QoS потрібна повна підтримка WMM (включаючи клієнтів), ви можете налаштувати її на рівні мережі (на контролері або точці доступу), щоб надати суттєві переваги. Трафік зустрічей повинен бути призначений для черги аудіо чи відео на бездротовій точці доступу або контролері та мати перевагу над іншими класами трафіку.

Рекомендації для апаратного забезпечення

Щоб усі функції Meet були доступні, використовуйте рекомендоване апаратне забезпечення. До відеодзвінків можна приєднуватися з пристроїв, що відповідають основним вимогам. Але щоб, наприклад, використовувати багатозадачний режим і здійснювати виклики з відео високої якості, потрібно мати пристрої, які відповідають спеціальним вимогам Google Meet. 

Основні вимоги для використання Google Meet 

  • Двоядерний процесор
  • 2 ГБ пам’яті
Можливості в Meet Рекомендації для апаратного забезпечення (пристрій повинен мати такі або потужніші характеристики)
Відеодзвінки з малою кількістю учасників (до 5) і макетом «Головний мовець» або «Мозаїка»Відеодзвінки з великою кількістю учасників (принаймні 5) і макетом «Головний мовець»Двоядерний процесор2 ГБ пам’яті
Відеодзвінки з малою та великою кількістю учасників і будь-яким макетомВикористання 1 або 2 відкритих вкладок або додатків під час роботи з MeetЧотириядерний процесор Intel Celeron N3000Двоядерний процесор Intel Celeron N4000Двоядерний процесор Intel Celeron серій 2000, 3000 або 4000Процесор AMD 3000Процесор AMD Athlon 300Система Mediatek 8173 або 81834 ГБ пам’яті 
Відеодзвінки з малою та великою кількістю учасників і будь-яким макетомПрезентація під час відеодзвінкаВикористання від 5 до 10 відкритих вкладок або додатків під час роботи з MeetЧотириядерний процесор Intel Celeron N4000 або N5000Процесор Intel i3 7-го поколінняПроцесор Intel i5 6-го поколінняПроцесор AMD Ryzen 3 3300U4 ГБ пам’яті 
Відеодзвінки з малою та великою кількістю учасників і будь-яким макетомПрезентація під час відеодзвінкаВідео в якості HDВикористання принаймні 10 відкритих вкладок або додатків під час роботи з MeetЧотириядерний процесор Intel i5 6-го поколінняПроцесор AMD Ryzen 5 3500U8 ГБ пам’яті 

Інформація взята з

https://support.google.com/meet/answer/7317473?hl=uk&ref_topic=7306097#meet_hardware

ТОВ Блесс Нет Юа вітає жінок зі свʼятом 8 Березня

Увага в зв’язку з аварійним вимкнення восоковольної лінії в с. Слободище

Увага в зв’язку з аварійним відключенням високовольтної лінії електропередач в с. Слободище на вул. Центральна , призвило до вимкнення доступу до мережі інтернет.

На даний час бригадою Єлектричих мереж ведуться ремонтні роботи.

Як тільки буде відновленно електро постачання зразу буде відновлено доступ до мережі інтернет. с. Слободище с. Росоховата с. Чортория с. Леухи.

Приносим вибачення за незручності.

05.03.21 з 23.30 НАДАННЯ ПОСЛУГ ВІДНОВЛЕНО